Pastoor Schippersstraat 4, 6088 AV Roggel
0475-491105
dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 9.30 tot 16.30
vervoerservice 06-26861689

Stichting Dagopvang Jozefhuis u bent van harte WELKOM ook zonder indicatie

Binnen het Jozefhuis gaat het vooral om het samenzijn. Wij vinden het erg belangrijk dat er, onder genot van koffie en thee, alle tijd is om gezellig met elkaar te kletsen.

 

Maar we zullen u ook stimuleren om actief mee te doen met o.a. handenarbeid, gezelschapsspellen, sjoelen, samen zingen, (live)muziek luisteren of gymnastiekoefeningen. Verder beschikken we over een hobbyruimte (pitriet vlechten, figuurzagen, keramiek oven). Tijdens een wellness middag worden de handen heerlijk gescrubd, nagels geknipt en in zachte kleurtjes gelakt. Zelfs onze mannelijke gasten genieten hiervan, echter kiezen niet voor de nagellak!

Knipwerk2

 

 

Naast het lezen van de krant bestaat de mogelijkheid om bijv. Tour de France / Wimbledon / Koningsdag via de televisie of Ipad te bekijken. Bij goed weer zitten we buiten op ons terras, genietend van de mooie tuin en leggen we daarbij een kaartje of doen we spelletjes. Wanneer mogelijk gaan we even wandelen en koffie drinken bij de plaatselijke horeca of organiseren we voor u een uitstapje. Indien u graag even wil rusten kan dit in een van onze slaapkamers of in een van de relax-stoelen. Alles onder het motto: alles mag, niets moet.

 

Elke 6 weken komt de pastoor of kapelaan naar het Jozefhuis om een korte eucharistieviering te houden. Een afvaardiging van het zangkoor is dan ook present. Altijd een mooie speciale bijeenkomst in een intieme huiskamer omgeving. Behalve onze eigen gasten komen ook enkele andere mensen uit Roggel de dienst bijwonen. Na de dienst is er tijd om koffie en thee te drinken en gezellig te kletsen.

 

Wat een uitdagend spel voor onze gasten.... wie is fysiek en mentaal het meest behendig!

 

 

Rondje "blauwe brug" wandelen

Wandeling over de blauwe brug

 

14 februari: Valentijnsdag
Valentijnsdag