Pastoor Schippersstraat 4, 6088 AV Roggel
0475-491105
dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 9.30 tot 16.30
vervoerservice 06-26861689

Stichting Dagopvang Jozefhuis u bent van harte WELKOM ook zonder indicatie

De 2e van 4 toertochten ging woensdag via Roggel, Neer naar Meijel. Bij Peelpaviljoen Onze Stek (forellenvijver) werd geen hengeltje uitgegooid maar genoten van een heerlijke kop koffie mét stuk vlaai. De route werd vervolgd via Heibloem, Heythuysen en weer terug naar het Jozefhuis.
Bedankt chauffeuse Annelies en LIZ/Nicole voor hun begeleiding.
 
 
De 3e van de 4 toertochten begon bij de St. Petrus Molen ( Beltmolen op het Nijken) en ging verder langs diverse molens uit 'oos Leudal'. Bij St. Elisabeth's Hof werd gepauzeerd en kon men een kijkje nemen bij de de St. Elisabeths (water)molen. De gids vertelde bijzonderheden uit het molenboekje van onze gaste Mevr. V.. Iedereen hartelijk bedankt!
 
 
De weergoden waren ons bij de 4e van 4 toertochten gelukkig goed gezind: via Buggenum een kijkje nemen in de jachthaven en bij het fietsveer van Neer. Via Kessel Eik naar Kessel waar op een Clevers handijs werd getrakteerd. Op de terugweg reden we bij De Leistert een ronde over het vakantiepark. In de plaza werd ons door hun een consumptie met gebak aangeboden. Iedereen hartstikke bedankt! De gasten en vrijwilligers in het Jozefhuis: wae hubbe ut auch good gatj......
Wat een enthousiaste gasten bij alle 4 de toertochten en daar doen we het voor!