Pastoor Schippersstraat 4, 6088 AV Roggel
0475-491105
dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 9.30 tot 16.30
vervoerservice 06-26861689

Stichting Dagopvang Jozefhuis u bent van harte WELKOM ook zonder indicatie

Het Coördinatieteam kent de volgende personen die samen ontzettend veel regelen:

Ria Salimans

Wekelijks zit ik de vergadering van het Coördinatieteam voor en wordt, indien nodig, vooraf van bestuurszaken op de hoogte gesteld. Ben daarnaast betrokken bij de organisatie en publicatie van allerlei activiteiten voor onze gasten en ben één van de activiteitenbegeleiders. Naast het maken van fotocollages voor onze gasten maak ik deel uit van de redactie van onze nieuwsbrief en onderhoud ik onze website en Facebook.

  

Mariet Derikx

Ik zorg er voor dat elke dag vrijwilligers worden ingepland voor begeleiding van activiteiten en voor de hulp in de keuken. Verder verzorg ik zelf wekelijks een lekkere maaltijd voor onze gasten.

 

   

Mariet Boonen

Ik verzorg (bij speciale gelegenheden) de representatie richting onze vrijwilligers en ben één van de kokkinnen. Zijn er eventuele aankopen nodig dan wordt dit door mij gedaan.

 

 

Rina Peeters

Ik ben één van onze activiteitenbegeleiders en ben actief als hulp in de keuken. Daarnaast doe ik onder andere diverse spelletjes met onze gasten.

 

Annie Verstappen

Per maart 2023 maak ik deel uit van het Coördinatieteam. 
Ik ben nu gepensioneerd en heb jarenlange ervaring in de professionele zorg. Het Jozefhuis is al jarenlang een begrip in Roggel en omgeving en ik wil mijn best doen om dit zo te houden. Ik zal mij bezighouden met o.a. de presentjes en vrijwilligersavond(en) / feestavond en activiteiten.

 

Truus Crins

Ik neem deel aan het overleg van het Coördinatieteam als afvaardiging van het bestuur. Verder ben ik betrokken bij de organisatie van allerlei activiteiten voor onze gasten.