Pastoor Schippersstraat 4, 6088 AV Roggel
0475-491105
dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 9.30 tot 16.30
vervoerservice 06-26861689

Stichting Dagopvang Jozefhuis u bent van harte WELKOM ook zonder indicatie

De afgelopen drie jaren zijn er veel veranderingen doorgevoerd in het Jozefhuis. Deze waren nodig om ‘bij de tijd te blijven’ en om de toekomst van de mooie dagbesteding in het Jozefhuis veilig te stellen. Denk hierbij aan gebouwelijke aanpassingen, verduurzaming, financiele zekerheidsstelling,  professionele zorg, uitbreiding van activiteiten en publiciteit/uitstraling.

We zijn op zoek naar mensen die een ochtend of een middag per maand in het Jozefhuis willen komen helpen. Het gaat dan met name om de bereiding van de warme maaltijd, maar ook ter ondersteuning van activiteiten, spelletjes, wandelingen met onze gasten.

Wil jij dat onze mooie voorziening in het Roggelse nog jarenlang kan blijven bestaan en heb je 3 uurtjes per maand tijd? Het geeft je een enorme voldoening en de waardering van onze gasten is groots.

Meer informatie? Neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met Huib Salimans (06-53105137).